HomeFeaturedFocusLG G3 Beat anuntat oficial

LG G3 Beat anuntat oficial

Și, odată cu acest anunț, încă mai stau în picioare speranțele mele într-un G3 mini ceva mai potent. Nu de alta, dar G3 Beat vine, confirmând doar o parte din specificațiile din perioada anterioară, cea de zvonuri neoficiale, cu un procesor quad-core la 1,2 GHz (Qualcomm Snapdragon 400), o memorie RAM de 1 GB (deși ne așteptam la 2 GB), stocare internă de 8 GB (în loc de 16), cameră de 8 megapixeli, acumulator de 2540 mAh și un display de 5 inchi și 720p. Și când te gândești că eu eram dezamăgit când telefonul era în stadiul de speculație și arăta mult mai bine ca în realitate!

Din punct de vedere comercial, lansarea inițială se va face doar în țara de baștină, urmând ca detalii despre disponibilitatea globală, dar mai ales despre preț, care devine destul de important în combinație cu specificațiile mid-level, să fie făcute publice ulterior.

Ca să încheiem totuși într-o notă pozitivă, mare parte din funcțiile interesante ale lui LG G3 se vor păstra și la acest model mai sărac. Mult mai sărac!

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep