HomeFeaturedFocusMoto X si Moto G interzise la vanzare in Germania

Moto X si Moto G interzise la vanzare in Germania

Motivul unei asemenea decizii, luată de către un tribunal regional din Mannheim este, evident, o încălcare a unor patente deținute de o companie germană, LPKF pe numele ei, referitoare la designul antenei acestor două modele de smartphone de la Motorola. Și bineînțeles, pe lângă decizia de interzicere a vânzării celor două terminale, deocamdată doar pe teritoriul Germaniei, și-au făcut loc în decizia judecătorilor (care poate fi destul de ușor considerată subiectivă) și niște despăgubiri, ale căror valoare deocamdată a rămas confidențială.

Va fi foarte interesant de văzut, în condițiile în care această decizie va rămâne în picioare (deși sincer nu cred că are șanse mari să reziste la recursul obligatoriu, aș spune, din partea Motorola), cine se va descurca cu această problemă. Google, din postura de fost proprietar, care a produs cele două modele în cauză, sau Lenovo, din poziția de nou deținător al Motorola, după tranzacția în urma căreia Lenovo a preluat Motorola de la Google, contra unei sume relativ mici? Legat de acest aspect, vine automat o întrebare: oare Moto E cum are antena?

Și mai interesant de urmărit sunt reacțiile cititorilor GSM Arena la acest material. Reacții care nu au nimic de a face cu subiectul de față, dar care arată o împărțire destul de clară între fanii iPhone și cei ai Samsung. Băi, dacă nici într-un material cu nemți și Motorola nu scăpăm de rivalitatea Apple-Samsung, eu nu știu ce să mai zic. Chiar încep să cred într-un scenariu apocaliptic, în care armata de roboți Apple va lupta contra eternului rival. Și, când vorbim de roboți, perspectivele sunt destul de mari. O demonstrează Petman sau Atlas!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. Desi am vazut sursa la toate aricolele tale , , tot imi vine sa te intreb ” De unde le stii pe toate ” ? 😀

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep