HomeFeaturedFocusAplicatia de editare video Zoe (Beta) e disponibilă în Google Play Store...

Aplicatia de editare video Zoe (Beta) e disponibilă în Google Play Store și pentru aparate non HTC

Screenshot_2014-08-17-17-24-46Screenshot_2014-08-17-17-24-00

HTC anunță că a decis să ofere și altor utilizatori de Android 4.4 posibilitatea de folosire a aplicației Zoe, care permite utilizatorilor să creeze rapid și să partajeze materiale video direct de pe smartphone. În sine Zoe este o aplicație video care face automat colaje (inclusiv cu efecte video) din pozele pe care le avem pe smartphone-ul Android, într-un anumit album. Iar dacă dorim, acest film poate să fie partajat pe rețele sociale (Twitter și Facebook inclusiv).

Screenshot_2014-08-17-17-24-54Screenshot_2014-08-17-17-25-30

Imediat ce am putut descărca aplicația semnată de HTC Creative Labs, m-am jucat puțin cu Zoe pe un HTC Desire 816. Experiența de folosire este simplă: pornești Zoe, creezi un album, selectezi pozele și lași aplicația să își facă magia. Dacă îți place ce a ieșit, partajezi cu prietenii.

Lumea HTC este o lume a oamenilor talentați, creativi și pasionați care au puterea să își imagineze cum pot face viața consumatorilor mai ușoară, mai bogată și, pur și simplu, mai frumoasă. E nevoie ca un utilizator să țină doar câteva momente în mână un HTC One (M8) pentru a realiza că în spatele design-ului și funcțiilor inovatoare ale telefonului se află o echipă în continuă căutare de noi moduri de a-și surprinde fanii.

Zoe poate fi acum instalată și pe alte aparate Android 4.4, nu numai pe cele HTC One, sau Desire 816.

Cum funcționează Zoe? Să presupunem că un utilizator participă la un festival de muzică, cum ar fi Coachella, împreună cu prietenii săi și marchează experiența prin poze și videoclipuri. Cu Zoe și câteva setări simple poate fi creat cu ușurință un video care să conțină toate momentele cheie, dar și o temă și o coloană sonoră, în funcție de starea de spirit a utilizatorului care apoi poate împărtăși conținutul video cu prietenii din comunitatea Zoe.

Mai jos vedeți Zoe în acțiune:

Primul meu experiment cu Zoe a fost în Brașov:

Aplicația Zoe este lansată în versiune beta în Google Play și se poate descărca urmând link-ul de aici, versiunea Zoe 1.0 urmând să fie disponibilă în cursul acestui an.

Puteți încerca și voi aplicația să vedeți ce iese.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep