HomeFeaturedFocusHTC a prezentat la MWC modelele Desire 825, Desire 630 si Desire...

HTC a prezentat la MWC modelele Desire 825, Desire 630 si Desire 530

Este un semn destul de evident că în această luptă a flagship-urilor care s-a purtat la Barcelona, HTC nu a vrut să se implice, preferând să atace mai dgrabă segmentele de mid-range și de entry-level. Va veni și flagshipul și sunt convins, în ciuda hater-ilor, că HTC ne va demonstra că încă mai știe să facă telefoane de top. Da, poate sunt și puțin subiectiv, pentru că folosesc un One M9 de care nu am de ce să mă plâng.

Revenind la modelele prezentate la MWC, HTC Desire 825 este cel mai sus din punctul de vedere al specificațiilor. Însă până la detaliile tehnice, trebuie să amintim partea de aspect fizic destul de inedită la nivelul propunerilor de culoare. Este prima dată când un dispozitiv mobil propune acest model cu stropi, care pot fi aurii sau de diferite culori, o amprentă personală care se regăsește la toate cele trei modele prezentate la Barcelona.

Aceste telefoane aduc ceva personal fiecărui utilizator şi sunt disponibile într-o gamă de culori – Stratus White Remix cu micro splash în 2 culori şi Graphite Gray Remix cu micro splash auriu pentru Desire 630 şi 825, şi Graphite Grey şi Solid Stratus White cu blocuri de culoare pentru Desire 530.

Ţinând cont că utilizatorilor le place să îşi personalizeze stilul şi să fie în ton cu tendinţele modei, experţii noştri în design au creat şi carcase în două culori detaşabile, care se pot desface în mai multe părţi, o curelușă inspirată de curelele de mână ale genţilor, şi peste 25.000 de teme care permit modificarea culorii şi fundalului, în funcţie de fotografiile preferate.

fashion htc desire

Revenind la detaliile tehnice, Desire 825 propune un display HD (720p) de 5,5 inchi, în spatele căruia se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 400, o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB. Cele două camere foto sunt de 13 și de 5 megapixeli, sistemul de operare este cea mai recentă versiune de Android (Marshmallow), iar acumulatorul are o capacitate de 2700 mAh. Telefonul se laudă și cu tehnologia BoomSound pe zona de audio, fiind practic țintit înspre utilizatorii tineri care consumă destul de mult conținut multimedia.

Desire 630 și Desire 530 au câteva trăsături tehnice comune. Mai exact, ecranul de 5 inchi și rezoluție HD, Android-ul 6.0 Marshmallow, acumulatori de 2200 mAh și capacități de stocare de 16 GB. Desire 530, cel mai subțirel din familie, vine cu un chipset Qualcomm Snapdragon 210, cu procesor quad-core de 1,1 GHz și o memorie RAM de 1,5 GB, cu o cameră foto principală de 8 megapixeli (F2.4) și o cameră foto pentru selfie-uri de 5 megapixeli. Desire 630 duce chipset-ul la un Snapdragon 400 cu procesor quad-core de 1,6 GHz, memoria RAM la 2 GB și camera foto principală la 13 megapixeli. În rest, este identic cu fratele său de mai devreme.

htc desire 630

Toate cele trei telefoane for deveni disponibile în al doilea trimestru al anului.

Pentru cei care au dorit totuși un telefon ceva mai potent de la HTC, ceva mai aproape de noțiunea de flagship, producătorul taiwanez a adus la MWC și versiunea globală a lui HTC One X9, care s-a remarcat prin abilitățile dual-SIM care le-au lipsit destul de mult unor utilizatori.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep