HomeFeaturedFocusCarcasa Typo pentru iPhone revine

Carcasa Typo pentru iPhone revine

Ce te faci atunci când produci o carcasă cu taste fizice pentru iPhone, care aduce extrem de mult cu tastatura consacrată a BlackBerry și, tocmai datorită acestei asemănări izbitoare, canadienii te dau în judecată și mai și câștigă procesul, reușind interzicerea prdusului tău plin de originalitate ca broasca de păr?

Păi nu știu ce ați face voi, dar știu ce a făcut Ryan Seacrest, realizatorul de emisiuni de televiziune care deține compania care a produs Typo (căci așa se cheamă produsul minune). A relansat același produs, chipurile cu câteva modificări. Nu are rost să le enumerăm , probabil că ele există acolo. Însă problema cea mare și care le-a dat bătăi de cap, asemănarea izbitoare cu tastatura BlackBerry, continuă să existe.

Și tocmai pentru că nu sunt deloc adeptul acestui stil de prosteală ieftină, sper ca John Chen, CEO-ul de la BlackBerry pe care l-am contestat de atâtea ori, să fie pe recepție și să nu se lase amăgit de strategia celor de la Typo.

Pentru comparație, iată și o poză cu varianta originală, cea care a fost interzisă la vânzare. Vă las pe voi să descoperiți marile modificări de design!

typo case original

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep