HomeFeaturedFocusMai nou Apple ne spune ca nu avem nevoie de huse pentru...

Mai nou Apple ne spune ca nu avem nevoie de huse pentru iPhone

Pun pariu că nu vă așteptați ca din partea Apple să vină o chestie de acest gen: nu mai avem nevoie de huse, carcasa iPhone e suficient de bine făcută încât nu mai e cazul să dăm bani pe accesorii. E cel puțin hilar, venind din partea Apple, companie despre care se știe că face profituri frumoase din tot ceea ce înseamnă accesorii pentru gadget-urile pe care le produce.

Ei bine, Apple vine cu o abordare interesantă: nu mai acoperiți frumusețea de iPhone cu huse. Dacă tot ați făcut efortul să luați un produs Apple, nu îl mai acoperiți – sau nu îl mai acoperiți cu huse ieftine, urâte. Lăsați stilul Apple să iasă în evidență pentru că oricum calitatea este superioară și nu se va întâmpla nimic dacă veți da cu el de podea.

În fine, dacă va ajunge să aibă o întâlnire neașteptată cu podeaua, după cum ne spune materialul promoțional de mai jos …

E clar că fiecare va interpreta după cum dorește materialul video de mai sus, mai ales că nu ni se arată ce s-a întâmplat cu telefonul căzut de pe masă. Apple vrea să spună ca iPhone 13 e durabil, noi interpretăm că nu mai avem nevoie de huse și mai mult, de husele Apple. Dar în același timp, în niciuna dintre prezentările Apple din ultima vreme nu am văzut vreo persoană care să aibă iPhone-ul în husă, nu?

Drept este că decizia de folosirea unei huse pe smartphone (oricare ar fi el) ține de fiecare persoană în parte. Multă vreme am evitat să folosesc huse pentru că îmi place design-ul telefoanelor pe care aleg să le folosesc. Numai că aproape de fiecare dată ajungeam cu el destul de tocit pe spate și uneori chiar zgâriat după o tură la mare, unde indiferent de cât de atent ești, tot mai scapă un fir de nisip pe el.

Acum folosesc huse pentru absolut toate telefoanele mele, dar le aleg să fie subțiri și elegante. Prima dată pentru că îmi protejează carcasa de zgârieturi (cheie, nisip, alte suprafețe abrazive pe care mai pun telefonul din când în când) și a doua oară pentru că în cazul unor accidente, am șanse mari ca telefonul să scape nevătămat.

De asta vă recomand și vouă să folosiți huse (în cazul iPhone 13 găsiți aici o colecție interesantă, inclusiv modele de piele originale Apple), chiar dacă vorbim de iPhone – indiferent de mesajele pe care Apple le transmite.

Sunteți de acord că e o idee bună?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Sunt perfect de acord cu tine. Folosesc o husă simplă, transparentă tocmai pentru a evita zgârieturile și imperfecțiunile ce pot apărea. Huse sunt de toate tipurile: de la ieftine la scumpe, fiecare alege ce îi place.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep