HomeFeaturedFocusKyocera Brigadier cu Sapphire Shield, un smartphone cu nume sugestiv

Kyocera Brigadier cu Sapphire Shield, un smartphone cu nume sugestiv

Adică un smartphone dedicat oamenilor care muncesc în condiții vitrege. Parcă văd niște brigadieri, pădurari bărboși, care taie copaci seculari, plini de transpirație, praf și rumeguș, dar fără nici un fel de grijp pentru telefonul lor care rezistă la toate intemperiile, în parte și datorită ecranului protejat de Sapphire Shield. Musai brigadierii respectivi trebuie să se afle într-o pădure din America de Nord, pentru că telefonul celor de la Kyocera este lansat de către Verizon, pentru Statele Unite. Cel puțin deocamdată.

Din punct de vedere tehnic, Kyocera Brigadier vine cu un chipset Snapdragon 400, quad-core la 1,4 GHz, o memorie RAM de 2 GB și una internă de 16 GB, camere de 8 și de 2 megapixeli, un acumulator de 3100 mAh, microSD, LTE, Android 4.4, toate în spatele unui display de 4,5 inchi și 720p. Folosirea protecției de safir pentru display (care cu siguranță îi va enerva pe cei de la Apple) se adaugă certificării IP68 și standardului Military 810G, orice ar însemna acesta. E de bine, atâta timp cât telefonul rezistă la praf, șocuri fizice, temperaturi extreme, diferențe mari de presiune, scufundări în apă și alte intemperii pe care vi le-ați putea imagina și prin care ar putea trece un brigadier prin pădurile seculare ale Americii de Nord.

Toată protecția asta costă, așa că Romsilva americanilor are de scos din buzunar cam 399 de dolari pe cap de pădurar, dacă vrea să își utileze angajații cu ecrane de safir. Sau, ceva contracte cu Verizon, pe minim doi ani. În speranța că disponibilitatea pentru acest smartphone se va extinde la nivel global, pădurarii noștri își freacă palmele de bucurie, între două contracte cu marii tăietori de lemne ai țării!

Via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep