HomeFeaturedFocusNexus X, viitorul flagship Android de la Lenovo?

Nexus X, viitorul flagship Android de la Lenovo?

Să fie oare viitorul Nexus X unul dintre cele mai impresionante telefoane Android, realizat de Google cu Motorola? Mă rog, cu proprietarii noi ai Motorola, chinezii de la Lenovo? Cu siguranță încearcă să ni se inducă acest lucru prin tot felul de metode care de care mai dubioase. Pentru că eu nu prea am mare încredere într-un screenshot (sau mai multe) dintr-un benchmark.

Totuși, dacă s-ar adeveri aceste chestii, cred că am avea un telefon pe cinste. Îmi place ideea de Nexus X, care îmi inspiră un fel de elogiu către Moto X, flagshipul Motorola de până acum. Și, între noi fie vorba, numele de Moto X+1 mi se pare cam neinspirat. Revenind la Nexus X, îmi place ideea de colaborare dintre Google și Lenovo, via Motorola, după ce au vândut această divizie. Asta deși Nexus-urile realizate cu LG au fost telefoane excepționale. Nu în cele din urmă, îmi place combinația de Snapdragon 805, quad-core la 2,7 GHz, 3 GB de memorie RAM, 32 de GB de stocare internă, display QHD (2560 x 1440 pixeli, mai țineți minte?) de 5,2 inchi și Android L, versiunea 5.0.

Na, păi dacă toate ăstea vor fi adevărate, o să fie o șmecherie de telefon. Numai că, de la speculații la realitate e drum cam lung.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

  1. E un upgrade normal, nu sunt prea convins ca rezolutia e potrivita pentru un telefon, fie si de 5.2 inci. M-as bucura sa aiba 32 si 64 GB memorie interna, ca variante, sa nu mai existe 16 GB.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep