HomeGames ArenaPath of Exile: Forsaken Masters anuntat

Path of Exile: Forsaken Masters anuntat

Anunțul întreg a sosit și detalii numeroase au fost dezvăluite despre noul expansion al lui Path of Exile. Intitulat Forsaken Masters, acesta are la centru integrarea în lume a șapte maieștri exilați pe aceeași insulă unde ai fost naufragiat și tu. Maeștrii nu sunt boși, nu sunt inamici, sunt… maeștri, care te pot învăța numeroase lucruri și îți vor da misiuni.

Fiecare maestru are un stil diferit de misiuni, unul va avea de asasinare spre exemplu, cu diferite variații ca presupun ori distrugerea forțelor inamice indicate, ori omorârea într-un anumit mod a unei ținte. Îndeplinirea unei misiuni va duce la recompense și creșterea reputației cu maestrul respectiv, oferind astfel acces la învățăturile sale.

Aceste învățături se materializează sub forma unui nou sistem de confecționare, realizat prin intermediul unei băncuțe de meșteșugit, care poate fi îmbunătățită pe parcurs. Băncuța o găsești în propriul tău mini-orășel, pe care îl poți decora după bunul plac, după ce maestrul te consideră un elev suficient de bun încât să îți ofere acces la acel loc ferit de lume. Fiecare maestru va avea un alt tip de ascunzătoare, pe care tu o poți prelua, diferențele fiind predominant de natură grafică.

Pe lângă asta, vă puteți aștepta la conținut nou în materie de pietre cu abilități, modificări mari la arborele de talente și alterarea luptelor existente cu diverșii boși din lume, pentru a reflecta adăugarea maeștrilor.

Path of Exile: Forsaken Masters va fi disponibil gratuit pe 21 august.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep