HomeFeaturedFocusApar specificatiile pentru Sony Xperia Z3

Apar specificatiile pentru Sony Xperia Z3

Parcă am anticipat ieri că nu s-a terminat cu scurgerile de la Sony. De informații! Și uite așa, într-o manieră deloc elegantă, mai exact sub forma unui sticker cât trei sferturi de telefon, surprins mișelește într-o fotografie, ne sunt servite specificațiile viitorului flagship al japonezilor. Acum, noi ce să facem? Vi le prezentăm și vouă, că poate sunteți curioși. Bineînțeles, cu rezervele de rigoare, date și de stilul inedit prin care acestea au ajuns publice.

Așadar, se pare că noul Xperia Z3, care se va lansa zilele acestea la IFA, va propune un display IPS de 5,2 inchi și 1080p, cu tehnologia Triluminos, o cameră de 20 megapixeli, un chipset Snapdragon 801, quad-core la 2,5 GHz asezonat cu o memorie RAM de 3 GB, un acumulator de 3100 mAh, stocare internă de 16 GB, certificările devenite deja un standard pentru Sony, legate de rezistența la apă și praf, conectivitate NFC și o paletă destul de lărguță de culori disponibile.

xperia z3

Culori care, tocmai când mă pregăteam să spun că următoarea comunicare despre aceste produse ale niponilor va fi cea oficială, ni se înfățișează obraznic dintr-o nouă fotografie de presă scăpată involuntar… către presă. Nu fotografie, ci chiar o galerie de fotografii. Și ca să fie tacâmul complet, în galeria respectivă apare și Sony SmartBand Talk de care vorbeam cu o zi în urmă. Oare de ce mai cheltuie banii cu evenimentul de lansare?

sony smartband

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep