HomeFeaturedFocusLG Smart Home, viziunea coreenilor asupra casei viitorului

LG Smart Home, viziunea coreenilor asupra casei viitorului

Conceptul pe care LG îl va arăta zilele acestea la IFA reprezintă propria viziune asupra lucuinței viitorului, construită în jurul confortului utilizatorului și al reducerii substanțiale a consumului de energie. Aceasta integrează cele mai recente dispozitive premium inteligente LG care prin revoluționarul LG HomeChat pot oferi utilizatorilor confort, control, dar mai ales conectivitate. Plus recomandări, prin intermediul unui dispozitiv mobil.

LG Smart Home este construit în jurul ideii mai multor aparate inteligente unificate într-un singur sistem coerent, cu scopul de a spori confortul și simplitatea. Cu ajutorul LG HomeChat, utilizatorii se pot bucura de controlul integrat al ecosistemului lor într-un mod inteligent, precum și de economisire de timp și de modurile de economisire a energiei, cum ar fi Leaving Home (Plec de acasă), Coming Home (Vin acasă) sau Vacation. Așadar, în cazul în care utilizatorul apasă Leaving Home în aplicația de messenger a telefonului mobil, frigiderul inteligent LG va trece automat la modul Smart Power Saving. Tastarea cuvintelor “leaving home” activează, de asemenea, modul Home Guard al aspiratorului robotizat HOM-BOT, o funcție utilă care permite aspiratorului să detecteze dacă cineva intră în casă, să captureze imagini din împrejurimile sale și să le trimită direct către smartphone-ul utilizatorului.

Front-Load Washing Machine (Series 1)

Cum era și evident, conceptul LG Smart Home se bazează pe posibilitatea de interconectare a dispozitivelor electrocasnice. Tocmai de aceea, toate gamele noi de produse de la LG vor avea acea caracteristică smart necesară integrării în Smart Home: frigidere cu aparat foto intern pentru un management inteligent al alimentelor, mașini de spălat cu conectare la wireless, aspiratoare autonome cu cameră de supraveghere integrată. Sunt doar câteva dintre componentele LG Smart Home, un concept pe care coreenii așteaptă să îl detalieze la IFA.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep