HomeFeaturedFocusDreamWorks Animation este de vanzare?

DreamWorks Animation este de vanzare?

Se pare că da, cel puțin conform ultimelor zvonuri de pe piață, care dau tranzacția ca fiind aproape sigură. Atât de sigură încât se cunoaște nu doar valoarea la care a fost evaluată DreamWorks Animation, ci și înțelegerea pe care CEO-ul și fondatorul Jeffrey Katzenberg o are cu viitorii cumpărători, înțelegere care prevede un contract de cinci ani între cele două părți, pe durată căruia el rămâne în DreamWorks.

Cumpărătorii se pare că sunt japonezii de la SoftBank, un soi de conglomerat de firme/fond de investiții, care s-au remarcat prin acțiunile cumpărate în gigantul Alibaba, care se pare că i-au îmbogățit scurt după listarea la bursă a acestuia. Suficient de mult încât suma de 3,4 miliarde care se vehiculează ca fiind valoarea tranzacției pentru DreamWorks Animation, să fie ușor digerabilă pentru SoftBank.

Dacă sursa celor de la The Hollywood Reporter este corectă, în vreo săptămână două vom avea și o confirmare oficială. Până atunci, dacă vă întrebați care este ultima realizare notabilă a celor de la DreamWorks Animation, vă spun eu. Este filmul How to Train Your Dragon 2, care a creeat destulă isterie în rândul copiilor. Suficient de multă încât, din postura de părinte, să îmi pot băga picioarele în jucăriile lor cu dragoni, supraevaluate rău de tot!

via The Hollywood Reporter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep