HomeFeaturedFocusAvem totusi HTC One M8 Eye

Avem totusi HTC One M8 Eye

Ușor bulversant mersul lucrurilor în versiunea HTC. După ce ieri am avut un eveniment de lansare la care am văzut HTC Desire Eye și camera RE, iar mai apoi, ca un fel de bonus, am aflat și despre viitorul aplicației HTC Zoe, fără nici un detaliu despre așteptatul HTC One M8 Eye, iată că azi, la doar o zi distanță, marele absent de ieri își face apariția tocmai în China. Păi de aia a lipsit, că era plecat departe de tot.

Și de bine ce mă întrebam ieri ce ar putea să aducă în plus, iată și răspunsul. Camera principală este acum de 13 megapixeli. A fost elimiat singurul motiv care îi împiedica pe cârcotași să nu afirme că HTC One M8 este cel mai fain telefon Android. Și, aș completa eu convins, cel mai elegant. Bun, avem acum telefonul ideal, odată cu corectarea acestui minus al camerei, în persoana misteriosului și tăcutului nostru One Eye. Da, dar îl avem doar în China și se pare că singura piață care îl va mai primi este India.

Așa că, restul lumii, puneți-vă pofta în cui. Hai totuși, ca să nu vă enervați, aflați că vi se pregătește un update la KitKat 4.4.4, care include și Eye Experience-ul. Adică toată suita de funcții software despre care am vorbit ieri și pe care le-a adus Desire Eye. Bune și alea, le aștep cu interes!

via Android Police

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep