HomeFeaturedFocusCum poti sa iti configurezi propriul abonament la Orange

Cum poti sa iti configurezi propriul abonament la Orange

Orange_configurator

Am văzut treaba asta cu configurarea propriului abonament acum ceva vreme la un alt operator de telefonie mobillă de prin Europa. Acum văd că și Orange România a introdus o facilitate de a-ți face online un mic calcul legat de cât te-ar costa un abonament, să ii zic așa, ideal. Cu câte minute ai vrea, cât trafic de net și câte SMS-uri.

Poți face asta fie pentru un abonament fie să îți creezi o opțiune personală pentru PrePay. Oricine are acces la net poate să intre pe Orange.ro și să încerce soluția.

M-am jucat puțin cu opțiunile de acolo și am observat că în unele situații s-ar putea să ieși mai bine decât cu un abonament din ofertă. Mi-a stârnit interesul, recunosc.

net_minute

Puteți încerca și voi să vedeți ce iese și dacă merită să schimbați. Există și o facilitate să iei în calcul și achiziția unui smartphone atunci când îți configurezi propriul abonament. Practic mai adaugi o rată lunară pentru aparatul dorit.

Ceea ce face Orange cu Orange Young Configurator e o idee faină. Nu pot să nu mă gândesc totuși că de fapt Orange Configurator pentru abonamente e totuși un instrument de marketing, fain deghizat, prin care Orange încearcă să ia puțin pulsul pieței și să vadă cam cât ar fi dispus să plătească utilizatorul mediu și pentru ce tip de servicii. Probabil că în câteva luni (de sărbători) o să vedem și materializarea acțiunii acesteia, bineînțeles, după ce vor analiza rezultatele.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep