HomeFeaturedFocusBratara inteligenta Jawbone UP24 e disponibila in oferta Orange de la 129...

Bratara inteligenta Jawbone UP24 e disponibila in oferta Orange de la 129 EUR

jawbone up24

Săptămâna trecută Orange a anunțat că își îmbogățește oferta de wearable cu un nou produs: brățara inteligentă Jawbone UP24. Destinația Jawbone UP24 e clară: un instrument de monitorizare a activității fizice pentru cei care doresc să urmărească modul în care consumă calorii și se păstrează în formă. Sau poate cum ar trebui să consume ca să se mențină în forma dorită.

Jawbone UP24 se conectează la un smartphone Android sau iOS prin Bluetooth și trimite informațiile colectate către aplicația UP24 care la rândul ei va oferi statistici legate de timpii de activitate, timpii de somn. Împreună cu niște informații date de către utilizator aplicația poate să ofere sfaturi legate de cum poate fi optimizată activitatea fizică pentru a obține rezultatele dorite. Pe parcursul folosirii brățara va putea să ofere feedback (prin vibrație) atunci când aplicația UP24 de pe smartphone are ceva sfaturi legate de îmbunătățirea activităților (sau a dietei).

UP24TM este prezentă în magazinele Orange, precum și în magazinul online la prețul de 129 euro. Brățara este disponibilă în trei mărimi (mică, medie și mare) și în două culori (negru și portocaliu).

JawboneUp24 Orange Romania,

Dacă vă lăsați smartphone-ul mereu pornit pe Bluetooth atunci brățara Jawbone UP24 va putea comunica în timp real cu aplicația de pe smartphone și ea vă va prezenta la rândul ei notificările de care aveți nevoie, de progresul înregistrat sau de stimulii necesari pentru atingerea obiectivelor propuse (implicit, la fel ca pa Samsung Galaxy S5 sau LG G3, 10000 de pași zilnici).

jawbone up24_1

UP24TM funcționează pe baza MotionX® Engine, sistem bazat pe elemente de biomecanică a mișcărilor umane naturale. Bateria durează timp de 7 zile și poate fi încărcată prin intermediul calculatorului sau al unui adaptor prin cablul USB.

Zilele acestea mă joc cu o astfel de brățară și în curând revin cu informații legate de utilitatea reală.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep