HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S5 Plus trece la Snapdragon 805

Samsung Galaxy S5 Plus trece la Snapdragon 805

Coreenii s-au decis să ofere consumatorilor posibilitatea de a gusta din experiența noului chipset de la Qualcomm. Nu de alta, dar pe măsură ce acesta începe să își facă apariția în telefoanele care se lansează în prezent, produsele care se bazează pe generația mai veche tind să pară ușor depășite. Cel puțin în ochii împătimiților de tehnologie mobilă, pentru că o mare parte din cumpărătorii de smartphone își bazează decizia doar pe specificațiile scrise pe cutie. Pentru aceștia, Samsung Galaxy S5 Plus nu înseamnă nimic nou.

Spun asta pentru că nucleele noului chipset vor fi tactate tot la 2,5 GHz. Diferențele sunt date de detalii tehnice precum Krait 450 sau Adreno 420, la care lumea nu prea mai este atentă. A doua și ultima deosebire între Samsung Galaxy S5 și modelul derivat din acesta, Plus, este dată de conexiunea LTE, care trece la standardul Cat 6 de la Cat 4. Mai pe românește, viteze de download de 300 Mbps față de 150 Mbps. Asta cel puțin pe hârtie, pentru că în practică probabil că nu se vor vedea diferențe la fel de mari.

În rest, cele două telefoane sunt identice. Modelul Galaxy S5 Plus s-a lansat deja, în Olanda. Destul de aproape de noi încât să putem spera la prezența lui și pe piața din România. Prezență al cărei cel mai benefic efect ar trebui să fie, în mod firesc, o scădere a prețului pentru Galaxy S5 simplu.

via Samsung Mobile

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep