HomeFeaturedFocusMotorola Droid Turbo, “avion” american

Motorola Droid Turbo, “avion” american

Că tot se poartă știrile alarmiste cu avioane de luptă și alte bălărenii, în ideea că doar-doar mai ne luam ochii de la campania electorală și nu mai suntem atenți la toate acțiunile DNA-ului care implică nume din ce în ce mai mari, vin și eu cu o știre despre avioane. Nu rusești, ci americane. Și nu la propriu, ci la figurat.

Mai exact, vreau să vă povestesc despre super-telefonul Motorola Droid Turbo, anunțat oficial și dedicat exclusiv operatorului din Statele Unite, Verizon. Un smartphone cu o configurație de top, care te face să oftezi la gândul că nu prea are intenții de expansiune comercială. Mai exact, un display Super AMOLED de 5,2 inchi, cu rezoluție QHD (care conduce la o densitate de 565ppi), în spatele căruia se ascund cuminți un chipset Snapdragon 805, quad-core la 2,7 GHz (Krait 450 CPU, Adreno 420 GPU), o memorie RAM de 3 GB, o cameră principală de 21 megapixeli, un acumulator nervos de 3900 mAh și stocări interne de 32 sau de 64 GB.

Partea de specificații tehnice este completată de un aspect fizic dar mai ales de materiale desprinse parcă din filmele de acțiune: “ballistic nylon” sau “metalized glass fiber reinforced with DuPont kevlar”. Zici că se aruncă în fața gloanțelor. De fapt, am mai avut noi cazuri de smartphone/erou care au sărit în fața glonțului și au salvat vieți, așa că e bine să fi prevăzător.

Dat fiind că telefonul se va vinde exclusiv în rețeaua Verizon, prețurile sunt doar pentru contracte de doi ani. Spre exemplu, modelul de 64 de GB costă 249 de dolari, plus un abonament pentru doi ani de zile.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep