HomeFeaturedFocusPrestigio Visconte a ajuns la generatia a treia de tablete

Prestigio Visconte a ajuns la generatia a treia de tablete

Se pare că modelul Surface este din ce în ce mai apreciat în rândul consumatorilor, astfel că majoritatea producătorilor încearcă să ofere și un astfel de produs high-end utilizatorilor doritori. Mă refer la tablete cu configurații de vârf, cu posibilitatea atașării unei tastaturi, care să înlocuiască pe cât posibil laptop-ul clasic. Motiv pentru care, se preferă pe cât posibil Windows-ul ca sistem de operare (OK, putem include aici și Apple și iPad-ul). Și Prestigio pare a fi înțeles această rețetă, iar Visconte 3 este dovada vie a acestui lucru.

Și este o configurație de vârf. Stau mărturie procesorul Intel quad-core de 1,83 GHz, memoria RAM de 2 GB, stocarea internă de 64 GB. Nici ecranul de 10,1 inchi și 1280 x 800 pixeli, camerele de 5 și respectiv 2 megapixeli sau acumulatorul de 7000 mAh nu sunt de lepădat, toate specificațiile tehnice, cu Windows 8.1 ca cireașa de pe tort, având ca scop tocmai respectarea rețetei de mai sus.

De altfel, chiar producătorul creionează strategia respectivă, la nivel de declarații:

“Tabletele Visconte s-au bucurat de o popularitate importanta printre utilizatorii nostri, asa ca ne-am propus sa satisfacem si cele mai exigente cerinte si sa actualizam constant gama cu noi modele.  Accesoriile aditionale cum ar fi husa inteligenta cu functie de stand si tastatura USB transforma Visconte 3 intr-un laptop PC cu drepturi depline. Este o tableta Windows eficienta si de incredere cu design superb,” a declarat Marek Horyl, General Manager, Prestigio EMEA.

Prestigio MultiPad Visconte 3 este deja disponibilă în magazinele partenere Prestigio din România, la pretul de 1099 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep