HomeFeaturedFocusIn sfarsit, BlackBerry Classic este disponibil la comanda

In sfarsit, BlackBerry Classic este disponibil la comanda

S-a bucurat de o lansare mai atipică, sau, mai bine spus, de o tentativă de lansare, e drept, oficială. Pentru că, deși a fost fâlfâit prin fața jurnaliștilor de către CEO-ul John Chen, BlackBerry Classic a fost tot timpul în umbra fratelui său mai celebru, BlackBerry Passport. Însă, ușor-ușor, se apropie de momentul în care va fi lansat spre comercializare și atunci vom vedea dacă acest mid-range al producătorului canadian are forța de a pune umărul, la modul contrcutiv, la ieșirea companiei din impasul în care se găsește de o perioadă bună de timp.

Odată cu lansare precomenzilor pentru acest terminal, care propune un preț de 449 dolari și care se va livra undeva în luna decembrie, aflăm și câteva specificații tehnice despre el, care, la momentul amintit mai sus, erau mistere sau în cel mai bun caz, speculații.

Așadar, BlackBerry Classic propune un format standard, emblematic pentru canadieni, cu tastatura QWERTY fizică, un display pătrat de 3,46 inchi și 720p (rezoluție mai slabă decât se zvonise), o memorie RAM de 2 GB și stocare internă de 16 GB (plus microSD de până la 128 GB), un chipset Qualcomm MSM8960 dual-core la 1,5 GHz (cam puțin și aici, mergea un quad-core), camere de 8 și de 2 megapixeli și un acumulator de 2515 mAh. Nimic ieșit din comun, nici la detaliile tehnice, nici la cele de ordin fizic. Adică un produs exact pe gustul fanilor acestui brand. Mai rămâne de văzut dacă există intenții de a ataca și piețe mai îndepărtate cu acest terminal.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep