HomeFeaturedFocusMB Chronowing smartwatch de la HP arata excelent si vine la sfarsitul...

MB Chronowing smartwatch de la HP arata excelent si vine la sfarsitul saptamanii

image

Ceasul inteligent de la HP, adică MB Chronowing realizat de designer-ul Michael Bastian e gata de lansare și va veni pe piață de la sfârșitul săptămânii acesteia. Din pozele de prezentare arată remarcabil, fără nicio îndoială. Via Wall Street Journal, care l-a și avut în mână, aflăm că MB Chronowing va putea fi cumpărat de a la sfârșitul săptămânii via Gilt.

image

Prețul de pornire ppleacă de la 349 USD pentru varianta cu curea de piele, cauciuc sau nailon, cine vrea materiale mai elegante ar trebui să scoată 649 USD, pentru un ceas cu curea din piele de crocodil. După aspect nu ai zice  că MB Chronowing e de fapt un ceas inteligent din generația nouă: pare mai degrabă un ceas clasic, cu cronometru. Are diametru de 44 de mm, care însă nu are touch. Notificările sunt afișate pe un ecran LCD alb/negru.

Și nici nu are opțiuni de măsurare a activității fizice sau microfon/difuzor ca să îl folosim pe post de headset. Oferă totuși ceva notificări (cam asta e ideea dacă e smartwatch, nu?) și prin această orientare ar trebui să aducă o autonomie de aproximativ 7 zile, treabă excelentă. Pentru sincronizare merge pe principiul clasic: Bluetooth și aplicație de iOS sau Android.

Mie unul îmi place cum arată. Dar nu cred că aș da 350 USD pentru funcțiile limitate pe care le oferă.

via WSJ

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep