HomeFeaturedFocusVreti sa testati traducerea automata a convorbirilor prin Skype Translator Preview?

Vreti sa testati traducerea automata a convorbirilor prin Skype Translator Preview?

image

Vă aduceți aminte de addon-ul Skype Translator prezentat de Microsoft acum câteva luni? Astăzi aflăm că se caută persoane care doresc să testeze produsul ce permite traducerea în timp real a conversației dintr-o limbă în altă. Un număr limitat de persoane vor fi acceptate în program și dacă vă grăbiți poate prindeți un loc. Se caută vorbitori de Arabă, Cantoneză, Mandarină, Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Japaneză, Coreană, Portugeză, Rusă și Spaniolă care să fie acceptați în programul de testare.

În momentul de față serviciul nu este accesibil publicului larg. Cei ce vor avea acces în perioada de tester îl vor primi probabil ca și trial, urmând ca atunci când o să fie gata să fie probabil pe bani.

Ce mai trebuie să știți este că doar cei folosesc Windows 8.1, PC/laptop sau tabletă vor putea cere să intre în program.

Skype Translator ar trebui să fie capabil să facă traducere automată a conversației pe Skype, în timp real, prin recunoaștere și interpretarea limbajului la ambele capete ale conversației. Vom vedea rezultatele destul de repede, perioada de începere a testelor fiind chiar înainte de sfârșitului anului.

Detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep