HomeGames ArenaPreview Overwatch

Preview Overwatch

Blizzard are un mod anume de a face jocurile proprii. Văd o idee bună, găsesc un mod mai facil de a o implementa pentru publicul larg, și ani mai târziu lumea ține minte că ei au inventat totul. Cel puțin așa s-a întâmplat cu World of Warcraft, care în funcție de persoana pe care o întrebi, ori a fost lansat în 2001, ori a inventat MMO-ul, ori este singurul joc în care apar orci. Dar acum, Blizzard în ultima vreme Blizzard a venit la petrecere târziu, foarte târziu. Cu Hearthstone tot au găsit un loc de-a se extinde foarte bine, majoritatea jocurilor de cărți fiind axate pe un public de-a dreptul dement când vine vorba de înțelegerea tuturor ițelor a ceva ca MTG. Cu Heroes of the Storm au mers în direcția amuzamentului, lăsând aspectele pur competitive mai pe la margine. Iar acum vine Overwatch și întrebarea esențială. Ce poate face Overwatch mai mult ca actualul campion al genului FPS-urilor de multiplayer bazate pe echipe, la care fiecare personaj are trăsături unice? În primă fază, doar un lucru, să adauge abilități distincte personajelor și un stil de joc foarte diferit de la unul la altul. Nu de alta, dar Team Fortress 2 este deja pe cât de simplist de mânuit poate fi un FPS care încă mai are ceva profunzime. Desigur, ar avea un dezavantaj, unul masiv, la vechimea sa, poate deveni confuz din cauza tuturor pălăriilor și-a efectelor și-a armelor bizare. Destul despre TF2 pentru o vreme.

OverwatchPreviewIMG12

Overwatch este o proprietate complet nouă; este total separată de orice alt lucru a făcut până acum Blizzard în termeni de gameplay, poveste și așezare. Bine, poate s-ar apropia Starcraft Ghosts puțin de el, dar tot avea diferențe considerabile. Overwatch este plasat pe pământ, printre puținele jocuri Blizzard care se pot încadra în această categorie. Lost Vikings cred că a fost ultimul. Acțiunea este plasată într-o variantă stilizată a unui viitor nu foarte îndepărtat. Cu câteva decenii înainte, omenirea dezvoltaseră tehnologie robotică avansată, realizând mașinării numite Omnix, ce din păcate au luat-o razna, sau poate că erau controlat de cineva malefic, și au început să atace lumea.

Evenimentul s-a numit Omni-Criza. Națiunile mapamondului erau incapabile să combată amenințarea individual, așa că au pus la un loc cele mai prețioase resurse pe care le aveau pentru antrenarea unui număr restrâns de indivizi capabili să salveze planeta. I s-a dat numele Overwatch, organizația menită să vegheze asupra siguranței mondiale. Omni-Criza a fost oprită, roboții au fost înfrânți, și pentru decenii la rând, Overwatch a tot primit membri noi, devenind ca un fel de academie pentru super-eroi. Însă cu vreo cinci ani înainte de evenimentele din joc, ceva s-a întâmplat. Overwatch a început să se destrame, iar membri săi s-au transformat mai mult în mercenari decât în campioni. Un moment nu foarte oportun să se întâmple așa ceva, deoarece lumea din nou este în pericol, o forță de temut întinzându-și ghearele din umbră. Lumea are nevoie de eroi, de Overwatch. Și cu ideea asta începe jocul.

Citiți continuarea pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep