HomeFeaturedFocusS-a lamurit misterul: Jolla Tablet

S-a lamurit misterul: Jolla Tablet

E momentul să punem capăt frământărilor care au izbuncnit odată cu misterioasa invitație a celor de la Jolla la un eveniment la care se anunța “something BIG”. Ei bine, cei de la Jolla au anunțat… un proiect de finanțare publică pentru o tabletă cu sistemul de operare Sailfish. N-a fost să fie un smartphone, nu este vorba de vreo colaborare cu Nokia, ba din contră, este o tabletă destul de asemănătoare și ca atare și concurentă cu N1 anunțată ieri de Nokia.

Că lumea este atrasă ca un magnet de sistemul de operare, nu mai este nici un secret, drept dovadă campania de IndieGoGo pentru Jolla Tablet a strâns deja finanțarea necesară și a și depășit-o binișor, în numai câteva ore (473.000 dolari la un target de 380.000). De altfel și telefonul celor de la Jolla, la care încă așteptăm o continuare, s-a vândut tot datorită sistemului de operare.

Legat de produsul în sine, prea multe nu sunt de spus, fiind vorba despre un proiect. Din punct de vedere tehnic se remarcă asemănările cu Nokia N1, pe care le puteți vedea într-o comparație interesantă realizată chiar de producători între cele două tablete, la care se adaugă și un iPad și un Nexus.

comparatie jolla tablet

La nivel de aspect fizic, mie îmi aduce cu primele telefoane din gama Lumia, iar ca și preț, vine, sau mai bine spus va veni, cu un preț atractiv, de 200 de dolari, la nivel de campanie de susținere cel puțin.

Prea multe detalii suplimentare nu există, așa că vă las și cu un clip de prezentare. Iar dacă vă face cu ochiul campania de susținere, o găsiți mai jos, în sursă. Dar e cam greu de susținut, la pachetele mari, din România.

via IndieGoGo

2 COMENTARII

  1. Ramane de vazut daca vor fi si lasati sa intre pe piata. De la proiect la business este cale lunga iar banii pe care i-au strans s-ar putea sa le ajunga doar pentru niste spatii publicitare pe ici, pe colo. Daca nu cumva technology gurus din toata lumea isi vor uni fortele ca sa-i promoveze. Iar atunci ii va cumpara Google.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep