HomeFeaturedFocusOnePlus versus Micromax, sau cum functioneaza justitia din India

OnePlus versus Micromax, sau cum functioneaza justitia din India

Dacă ne uităm la televiziunile cancanistice de la noi din ţară, am putea rămâne cu impresia că justiţia din România este de râsul curcilor şi că doar DNA-ul ţine stindardul sus. Nu o să deschid acum o discuţie mult prea amplă şi stufoasă pentru un site de tehnologie, ci o să vă spun doar că, după umila mea părere, sistemul juridic de la noi este destul de OK prin comparaţie. Iar saga dintre Micromax, OnePlus şi derbedeii de la Cyanogen care se desfăşoară în India, vine să îmi confirme că se putea şi mai rău.

După ce Delhi High Court, această caricatură de organism garant al respectării legilor din India, a decis să interzică celor de la OnePlus să mai vindă pe teritoriul ţării modelul One (singurul din portofoliul lor), doar din cauză că cei de la Cyanogen nu au auzit de noţiunea de bun-simţ şi au aruncat în stânga şi în dreapta cu contracte care se călcau pe bătături unele pe altele, fără ca măcar să audieze şi partea incriminată şi fiind extrem de imparţiali în favoarea Micromax, o companie de la ei din ţară, iată că acum vin şi realizează penibilul situaţiei, pe care încearcă să o corecteze. Astfel că ne trezim că, momentan, interdicţia aplicată celor de la OnePlus a fost ridicată.

Nu este o situaţie singulară, acelaşi Delhi High Court s-a făstâcit în decizii şi în cazul Xiaomi, care are şi el o interdicţie ridicată parţial şi temporar de a vinde pe teritoriul Indiei. Este mare păcat pentru o piaţă atît de mare şi cu potenţial de creştere în zona de smartphone, că regulile par să le facă nişte habarnişti!

via TechPP

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep