HomeFeaturedFocusGoogle si Micromax lucreaza la un smartphone de 32 dolari

Google si Micromax lucreaza la un smartphone de 32 dolari

Este vorba despre un telefon care va folosi sistemul de operare Android Oreo Go Edition, cel pe care Google l-a promovat ca fiind extrem de eficient în consumul de resurse hardware și extrem de grijuliu cu memoria telefonului, având inclusiv aplicațiile eficientizate pentru a ocupa cât mai puțin spațiu. Astlfe, spun specialiștii de la Google, vom putea avea telefoane cu doar 1 GB de memorie RAM (poate chiar mai puțin) și cu 8 GB capacitate internă de stocare, care vor lăsa suficient spațiu la dispoziția utilizatorului. Cred că imaginea de mai jos este suficient de grăitoare în legătură cu mesajul pe care vor cei de la Google să îl transmită.

Sunt curios dacă un astfel de smartphone (despre care se spune că va fi anunțat oficial la finalul lunii ianuarie, în India) va ajunge să fie vândut la acest preț spectaculos. Înțeleg că piața evoluează și că lumea trece de la feature phone la smartphone (și vrea produse cât mai ieftine), însă prețul tot mi se pare mic. Chiar și pentru piața din India.

Dacă însă totuși se va întâmpla, eu zic că este un lucru bun și cred că terminale similare, evident, de la alți producători, s-ar putea să ajungă și prin Europa. Nu la 30 de euro, dar totuși la niște prețuri atractive. Însă nu vreau să mă entuziasmez prea tare și prefer să aștept niște informații oficiale despre acest subiect.

via FactorDaily

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep