HomeEvenimenteCESDesire 320 si Desire 826 lansate de HTC la CES

Desire 320 si Desire 826 lansate de HTC la CES

Evident, vedeta cel puțin de până acum a taiwanezilor este Desire 826. Dar nici 320 nu trebuie ignorat total, mai ales că, spre deosebire de majoritatea terminalelor entry-level, vine cu două variante de memorie, una dintre ele fiind destul de interesantă. Practic, avem un ecran de 4,5 inchi de 480 x 854 pixeli, un procesor quad-core de 1,3 GHz, un Android 4.4, cameră foto principală de 5 megapixeli, un acumulator de 2100 mAh și două variante de memorie. 512 MB de memorie RAM cu 4 GB de stocare internă sau 1 GB de RAM cu 8 GB pentru stocare internă. Această a doua versiune, pare a avea ceva mai mult potențial. Mai ales că HTC nu pare a avea pretenții materiale exagerate. Prețurile încep de la 99 de dolari (în Canada) și se promite o expansiune comercială și în Europa.

htc-desire-320

Hai că am ajus și la partea cu adevărat interesantă. HTC Desire 826 se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 610 (pe arhitectură de 64 de biți) cu procesor quad-core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 2 GB și un Android 5.0 Lollipop, toate ascunse în spatele unui ecran fullHD de 5,5 inchi (mai puțin Android-ul, care nu se ascunde deloc). Păi nu-i așa că deja sună mult mai bine?

HTC-Desire-826

Adăugați o cameră foto de 13 megapixeli, una frontală cu tehnologia UltraPixel, un acumulator de 2600 mAh, HTC BoomSound cu Dolby Audio și HTC EYE Experience și avem imaginea unui terminal pe care doar disponibilitatea limitată și un preț exagerat îl pot deturna din drumul spre succes. Deocamdată însă, aceste informații nu sunt disponibile, la fel cum nici data punerii în vânzare nu se cunoaște. Chiar și așa, HTC Desire 826 pare promițător.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep