HomeFeaturedFocusInca o reusita in palmaresul campionului HTC HD2: Android Lollipop

Inca o reusita in palmaresul campionului HTC HD2: Android Lollipop

HTC HD2 Lollipop

Mai aveți vreun HTC HD2 prin sertar? Dacă da, poate că e momentul să îl readuceți la viață: acum poate să funcționeze și cu Android 5.0.1 Lollipop. În 2009 când a fost lansat HTC HD2 funcționa cu Windows Mobile Professional 6.5 (ironic, dacă mai stăm puțin o să ruleze Windows 10 Mobile) și de-a lungul anilor a avut parte de un frumos istoric: a funcționat cu Android – FroYo, KitKat, JellyBean, FirefoxOS, Windows RT, Windows Phone 8, Windows Phone 7.5, Ubuntu etc.

Din păcate niciuna dintre încercări nu a fost completă și nu a oferit o soluție stabilă de folosire a lui HTC HD2. A arătat că platforma e foarte flexibilă și permite entuziaștilor să se distreze. Așa este și acum, Lollipop rulând într-un stadiu alpha oferind doar o interfață și partea audio. Poate că în curând lucrurile să stea și mai bine, macs18max de pe XDA Developers părând să fie dedicat să continue munca.

Știți ce e hilar? Că la începutul lui 2015 doar câteva aparate de 1-2 ani pot să funcționeze cu Android 5 Lollipop. Și totuși avem un smartphone vechi de șase ani care pare a fi în fața multor altor aparate de top, aduse pe piață de companii cu pretenții.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep