HomeFeaturedFocusHTC One M9 versus Sony Xperia Z4 in morisca zvonurilor

HTC One M9 versus Sony Xperia Z4 in morisca zvonurilor

Noile flagship-uri de la producătorii de tradiție încă nu au apărut, dar duelul de la distanță este deja în desfășurare. Deocamdată doar la nivel de zvonuri, de specificații tehnice neconfirmate oficial. În episodul de astăzi, care nu este nici pe departe primul episod al bătăliei zvonurilor, avem doi eroi, de la HTC și de la Sony, cu câteva specificații similare, motiv pentru care, cel puțin pentru moment, aș decreta egalitate.

Atât HTC One M9 (sau oricare îi va fi numele), cât și Sony Xperia Z4, se pare că se vor baza pe același chipset Snapdragon 810 de la Qualcomm și vor avea camere cu senzor de 20 de megapixeli (a mai crescut la HTC de la ultima noastră bârfă). Chiar 20,7 în cazul lui Xperia Z4, care ține să se mai laude și cu un ecran de 5,2 inchi și 1440 x 2560 pixeli și cu o baterie de 3400 mAh. HTC-ul va prezenta aceeași rezoluție, dar pe un ecran ceva mai mare, de 5,5 inchi.

Deocamdată nimic despre prețuri, e drept că este cam timpuriu, deși eu cred că acestea vor fi adevărații diferențiatori între aceste terminale. Prețurile și afinitatea consumatorilor pentru un brand sau altul.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep