HomeEvenimenteCESSeria Pop 2 de la Alcatel se arata la CES

Seria Pop 2 de la Alcatel se arata la CES

Mai exact, este vorba despre patru dispozitive pe care producătorul (chinez, în ciuda brand-ului) le-a arătat publicului în cadrul ediției de anul acesta a CES: trei telefoane smart și o tabletă. Telefoanele au elemente comune, cel mai important fiind chipsetul pe 64 de biți de la Snapdragon 410, cu procesor quad-core de 1,2 GHz, dar au și multe elemente care le diferențiază, pornind de la dimensiunea ecranului.

Primul din listă este modelul de 5 inchi, cu ecran IPS fullHD. Beneficiază și de un Android 5.0 Lollipop, lucru de care următorul membru al familiei este văduvit și care vine cu camere de 8 și de 2 megapixeli, acumulator de 2500 mAh, memorie RAM de 1 GB și stocare internă de 8 GB. Ceva mai mic (nu doar ca dimensiune), modelul de 4,5 inchi propune un ecran cu rezoluție de 480 x 854 pixeli și coboară camera foto principală la 5 megapixeli și pe cea frontală la doar 0,3 megapixeli. Acumulatorul este de 2000 de mAh, Android-ul este doar 4.4 și, presuspun, memoriile rămân aceleași. Aici Alcatel s-a zgârcit foarte mult cu detaliile. Se remarcă o multitudine de variante de culoare..

Ultimul smartphone din serie (și aici musai mă întreb cum le-or distinge în magazine, ca și denumiri) este cel de 4 inchi, care modifică rezoluția la 480 x 800 pixeli. Se păstrează, chipsetul, camerele foto și acumulatorul, se revine la Android 5.0 și se ține secretă partea de memorii, care, în mod normal, ar trebui să fie mai mici. Cam la fel de secretă ca informațiile despre disponibilitate și preț.

alcatel pop 2 tablet

În schimb, în ceea ce privește tableta, nu se scapă un indiciu despre stocarea internă de 8 GB. Chipset-ul este MediaTek, camerele de 5 și de 2 megapixel și, poate cel mai important având în vedere lipsa de detalii tehnice, o tastatură fizică ce se poate atașa tabletei.

Toată aceste detalii care lipsesc îmi dau o stare de lucru neterminat, de pripeală cu care Alcatel s-a grăbit să aibă cu ce să se prezinte la CES. Sper să mă înșel.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep