HomeEvenimenteCESLG prezinta Flex 2 la CES: aceiasi idee de ecran curbat, elemente...

LG prezinta Flex 2 la CES: aceiasi idee de ecran curbat, elemente noi

lg flex 2

După cum anunțam ieri, LG a prezentat astăzi în cadrul CES 2015 a doua generație a telefonului cu ecran curbat LG G Flex. Sub numele de LG G Flex2 avem un smartphone cu display de 5.5 inci, mai mic decât cel al primei generații, se pare o concesie făcută pieței și nevoilor exprimate de utilizatori. Foarte frumos din partea coreenilor că au făcut asta!

Și LG a mai ascultat ceva: să crească rezoluția, de data asta avem un ecran HD 1080p cu OLED, display similar cu cel de pe LG G Watch R. Pentru primul model din 2015 LG merge cu o platformă Qualcomm Snapdragon 810 pe 64 de biți la 2 GHz și doar 2 GB RAM. Spatele are aceiași structură care se repară singură.

Pentru camera foto LG a decis să utileze LG G Flex2 cu o cameră de 13 MP cu OIS și autofocus bazat pe laser, similară (dacă nu identică) cu cea de pe LG G3 – viteza de focalizare și declanșare e un plus. Camera frontală e de 2,1 MP.

LG G Flex2 vine în două variante cu 16 și 32 GB pentru stocare, o baterie de 3000 mAh și opțiune de încărcare rapidă (fast charge) ce asigură 50% în doar 40 de minute.

La nivel de conectivitate, G Flex 2 oferă 4G / LTE / HSPA+ 21/42 Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1, NFC, SlimPort, A-GPS / Glonass, șiUSB 2.0.

Dimensiunea e acceptabilă: 149.1 x 75.3 x 7.1 – 9.4mm în punctul cel mai gros. La început G Flex2 va fi disponibil în Coreea și abia după aceea la nivel mondial.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep