HomeEvenimenteCESA venit si asta: wearable semnate Misfit si Swarovski

A venit si asta: wearable semnate Misfit si Swarovski

misfit5

Misfit, una din companiile ce au investit mult în zona de gadget-uri dedicate pieței healthcare s-a hotărât să treacă la nivelul următor și ca urmare a realizat un parteneriat cu Swarovski în vederea oferirii unor soluții mai deosebite amatorilor de gadget-uri. Produsele fac parte din colecția Swarovski Shine, prezentată azi la CES 2015. Reprezintă un set de bijuterii ce combină cristalele Swarovski cu tehnologia Misfit permițând astfel posesorilor să poarte soluțiile de monitorizare a sănătății în orice situație, dibaci ascunse în spatele unor podoabe bine realizate.

misfit

Prețurile încep de la 170 USD și pot ajunge și la 250 USD pentru brățările și pandativele Swarovski. Autonomia pare să fie interesantă: până la șase luni cu o baterie de ceas. Iar dacă nu vă este suficientă soluția puteți apela la un model mai sofisticat ce beneficiază de încărcare solară.

misfit2

Cine e interesat poate să le comande de astăzi, livrarea fiind undeva în primăvară.

misfit4

Cred că ideea nu e rea și cei ce au început deja să folosească soluții de monitorizare a stării fizice vor apela la așa ceva, mai ales persoanele de sex feminin care vor avea mai multe opțiuni.

via engadget

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep