HomeFeaturedFocusBenQ pregateste un flagship

BenQ pregateste un flagship

A fost cam liniște după momentul inițial în care BenQ a anunțat revenirea pe piața de smartphone. Dar se pare că toată această liniște a meritat, pentru că acum taiwanezii anunță un adevărat flagship în persoana (sau în carcasa roză din fotografie) lui F52. Nu mai departe de MWC-ul de șa începutul lui martie vom vedea acest smartphone în lumina reflectoarelor, împreună cu doi frați mai puțin dotați, B50 și B502.

Dintre trăsăturile de ordin tehnic care au ieșit la suprafață și m-au determinat să afirm că F52 este o bestie (roză), putem remarca chipsetul Qualcomm Snapdragon 810 cel pe 64 de biți și controversat datorită temperaturilor sale și un Android 5.0 Lollipop. Poate chiar și ecranul de 5,2 inchi și 1080p, sau camerele de fotografiat de 13 și respectiv 8 megapixeli.

Restul detaliilor tehnice au fost lăsate ca suprize pentru prezentarea de la Barcelona, pentru că altfel aceasta nu ar mai fi avut farmec. Eu sper că BenQ F52 se va arăta acolo și în alte straie, pentru că statutul său de navă amiral și cu carcasa roză cu care se afișează în acest leak, nu prea se potrivesc.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep