HomeFeaturedFocusVideo: Fallout 2 prin Windows 98 merge pe o tableta iPad Air...

Video: Fallout 2 prin Windows 98 merge pe o tableta iPad Air 2

image

Ați citit bine: se poate folosi o tabletă iPad Air 2 ca să fie rulat Windows 98 și în el jocul Fallout 2. Și nu e nimic ieșit din comun: prin intermediul emulatorului DosBox, pus pe un iPad Air 2 cu jailbreak, se poate instala Windows 98. Și pe el să fie rulat jocul Fallout 2.

Isprava îi aparține lui 8bitssince86, utilizator de Reddit (posted on the r/jailbreak forums) care a încercat și căruia i-a și ieșit combinația. DosBox este un emulator puternic de Dos care a mai fost folosit și cu alte ocazii pentru a rula Windows 95/98 și pe alte tipuri de aparate, în speță pe Linux și Android.

Dacă vă tentează să experimentați și voi, atunci nu mai pierdeți vremea și treceți la treabă. Puneți DOSPAD pe iPad cu jaibreak luându-l de aici: http://cydia.litchie.com. Pe urmă ar trebui să vă descurcați să copiați kit-ul de Windows și să dați drumul la instalare.

Pentru cei ce nu descurcă, există și un tutorial complet aici. Urmați pașii și vedeți ce iese.

De ce ați face asta? Pentru că se poate și pentru că veți dori să vedeți că o tabletă din 2014 poate să ruleze Windows 98 la performanță remarcabilă.

via COM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep