HomeFeaturedFocusKrüger&Matz lanseaza primul smartwatch din portofoliu

Krüger&Matz lanseaza primul smartwatch din portofoliu

Producătorul polonez nu nume mai mult german, pe care l-am vazut cu telefoanele smart și cu tabletele prin Selgros și despre care am vorbit și atunci când și-a oficializat intrarea pe piața de la noi din țară, ține pasul cu evoluția firească a lucrurilor și anunță primul smartwatch din potofoliu. Este vorba despre Classic SmartWatch, un dispozitiv compatibil cu orice telefon cu Android 4.3 sau mai nou și iOS 7 sau mai sus. Din punct de vedere tehnic, Classic vine cu un procesor Aster MediaTek MT2502, un display de 1,6 inchi cu o rezoluție de 240×240 pixeli, un acumulator de 315 mAh, o certificare IP67, precum și sistem LinkItem Linux și Bluetooth 4.0 Low Energy.

„Acesta este primul smartwatch Krüger&Matz și, de asemenea, primul produs pe care îl lansăm în 2015. Am dezvoltat acest ceas inteligent ca răspuns la cererea în continuă creștere din partea clienților noștri. Tehnologia este din ce în ce mai importantă în activitățile noastre, motiv pentru care vrem să le oferim clienților noștri mai multe optiuni, adaptate stilului lor de viață dinamic, pentru ca ei să răspundă provocărilor in timp real”, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

SmartWatch 2

Noul SmartWatch Krüger&Matz poate fi folosit și pentru convorbiri, datorită faptului că are microfonul și speaker-ul încorporate. Mai mult, importând lista de contacte din telefon în Classic SmartWatch, utilizatorul poate să aleagă direct din listă numărul pe care dorește să-l apeleze sau poate să îl formeze manual. De asemenea, cu SmartWatch-ul Krüger&Matz utilizatorii au posibilitatea de a controla direct de la încheietura mâinii player-ul de muzică și camera de pe telefonul mobil. Dispozitivul este echipat cu un sistem de alerte care informează posesorul când se pierde semnalul sau conexiunea la Bluetooth. O altă funcție importantă este Find My Device, care localizează un telefon sau un smartwatch pierdut – fie smartphone-ul trimite un mesaj către smartwatch cu ajutorul aplicației, fie invers.

Prețul recomandat de producător pentru comercianți pentru Classic SmartWatch este de 399 lei. În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online și în magazinele partenere.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep