HomeFeaturedFocusTutorial: cum trimiti pe email poze la rezolutie completa de pe Windows...

Tutorial: cum trimiti pe email poze la rezolutie completa de pe Windows Phone

image

O întrebare simplă: cum trimiteți pe email poze la rezoluția reală? Răspuns: ori urci poza pe OneDrive și trimiți pe email doar link-ul, urmând ca poza să fie descărcată, ori folosești o soluție terță care poate să facă asta. Și e cam păcat, mai ales în cazul unor aparate ca Lumia 1020 sau Lumia 1520 ce pot să facă poze excelente care arată foarte bine la calitate maximă.

Implicit pozele trimise pe email sunt automat redimensionate și își pierd din dimensiune și calitate. Dacă vreți să păstrați calitatea și dimensiunea și nu vreți să vă folosiți de OneDrive (trebuie să recunosc că e puțin cam peste mână să trimiți pe email o poză care de fapt e un link către un serviciu cloud) atunci una din soluții este să apelați la aplicația Phriz.be.

wp_ss_20150223_0001wp_ss_20150223_0002

Ea este o soluție de partajare pentru Windows Phone 8 care în principiu îți oferă posibilitatea să schimbi rapid poze cu aparatele detectate în aceiași rețea. Și poate să preia pozele la rezoluția maximă, nu pe cele redimensionate.

Facilitatea de a trimite pe email poze la rezoluția maximă nu e chiar evidentă, e nevoie de un mic hack: la pornire nu setați contul principal de email, folosiți un altul.

wp_ss_20150223_0003wp_ss_20150223_0004

După ce aplicația a pornit veți vedea o listă cu pozele detectate pe cameră. Apăsați pe meniul drop down și alegeți Hi-Res – adică pozele la dimensiunea maximă. Selectați poza dorită, adăugați o descriere și apoi din Contacts selectați adresa de email unde vreți să trimiteți poza la dimensiunea maximă.

wp_ss_20150223_0005wp_ss_20150223_0006

Apăsați Send și gata! Verificați contul introdus și veți găsi poza la dimensiunea dorită.

Odată configurată soluția de față mi se pare mai simplă și mai intuitivă decât opțiunea de a trimite poze pe email folosind OneDrive. Dacă vreți să testați, atunci descărcați Phriz.be urmând link-ul din Windows phone store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. buna ziua ! ma lovesc si eu de-o problema…m-am logat…am confirmat adresa…am facut intocmai pasii…imi arata ca trimite…dar cand verific adresa de email, nu primeste poza…iar cand verific , dupa ce trimit o poza, la activity…imi spune ca nu este activitate…cu toate ca cu cateva secunde in urma, imi aratase ca trimisese…am lumia 1020 denim..multumesc !!!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep