HomeFeaturedFocusHTC a prezentat oficial informatii despre One E9+ si Desire 326G

HTC a prezentat oficial informatii despre One E9+ si Desire 326G

Este un prim pas înspre confirmarea oficială a două noi terminale de la HTC și s-a întâmplat cu ocazia lansării din India a modelului HTC One M9+. Chiar dacă nu s-au scos la iveală detaliile complete despre cele două terminale, există suficiente informații astfel încât, măcar modelul E9+, o versiune de plastic a lui One M9+, să capteze atenția publicului.

Așa că o să încep cu el și cu al său ecran de 5,5 inchi și rezoluție QHD, în spatele căruia se ascund o memorie RAM de 3 GB, o cameră foto principală de 20 de megapixeli, o memorie internă de 16 GB, un acumulator de 2800 mAh și un chipset interesant, un Xelio X10 cu procesorul tactat la 2,0 GHz. HTC One E9+ dă metalul pe plastic, păstrând doar o ramă circulară metalică, pentru un design aparte.

Desire 326G, pe de altă parte, vine să completeze lina de entry-level dual-SIM de la HTC, deschisă recent de modelele HTC Desire 526 și Desire 626. Terminalul vine cu un ecran HD de 4,5 inchi HD display, un procesor quad-core, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, camere de 8 și de 2 megapixeli și acumulator de 2000 de mAh. Așa cum am spus, nu sunt deocamdată prea multe detalii despre cele două telefoane, iar cele de natură comercială, ca prețuri sau date de apariție și punere în vânzare, lipsesc cu desăvârșire.

Diferența dintre cele două terminale este că, după părerea mea, modelul HTC One E9+ are șanse mult mai mari de a ajunge la o distribuție la nivel global decât entry-level-ul care s-ar putea să se vândă numai în Asia. Vom vedea!

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep