HomeEvenimenteSe apropie a 5-a editie a festivalului Hangariada

Se apropie a 5-a editie a festivalului Hangariada

Dacă ești pasionat de activități aviatice, salturi cu parașuta, concerte, spectacole de teatru sau activități artistice neconvenționale, cu siguranță îți vom capta atenția când îți vom spune că singurul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor, Hangariada, se apropie. În weekend-ul 15 -17 Mai va avea loc a 5-a ediție a festivalului, la Iași, pe Aerodromul ”Alexandru Matei”.

Festivalul Hangariada are ca scop crearea unui spațiu dedicat oamenilor cu deschidere spre frumos, spre artă, oameni care au o minte „deslușită” și idei revigorante. Hangariada înseamnă lupta împotriva convenționalului promovat ca valoare fixă, ca standard, ca reper. Festivalul are ca obiectiv promovarea activităţilor creative, recreative şi sportive, desfăşurate în aer liber, pentru toţi pasionaţii de zbor, artă şi mişcare, evenimentul fiind o provocare pentru public, indiferent de vârstă.

Fiecare zi a festivalului va fi alcătuită din două părți. Prima parte va fi dedicată activităților aeronautice, astfel încât iubitorii de adrenalină vor putea face salturi cu paraşuta, în tandem, beneficiind de cel mai bun tarif din țară sau – pentru cei care vor să experimenteze zborul în forme diverse – vor putea alege între activități diverse: planorism mosor, avioane uşoare, planorism tractare avion sau planorism acrobatic. Însă toţi participanţii se vor putea bucura pe tot parcursul zilei de un spectacol aviatic inedit alături de Hawks of Romania, ce vor fi însoțiți de echipa de parașutiști Blue Wings.

hangariada

Cea de-a doua parte a fiecărei zile va fi dedicată activităților culturale și artistice. Participanții îi vor putea asculta live pe Subcarpați, Șuie Paparude, Argatu, Afo, Frații Grime, Zo, Power pe vinil, Zekarjah, Vali Umbră. K-lu sau DJ Sauce. De asemenea, iubitorii de teatru sunt așteptați în hangarul Aeroclubului, unde, pe o scena neconvențională, actorii Octavian Jighirgiu și Oana Miron vor spune povestea lui Rudi și a Soranei în spectacolul “Aeroport” de Ștefan Caraman

Accesul este liber în toate cele trei zile, până la ora 19:00. Începând cu ora 19:00, intrarea se va face pe baza biletului de intrare. Prețul unui abonament pentru toate activitățtile culturale și artistice desfășurate dupa ora 19:00 (concerte, teatru) este de 58 lei. Este un preț mai mult decât decent, așa că nu mai stați pe gânduri.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep