HomeFeaturedFocusZigo Apps – solutie WYISWYG pentru crearea rapida a unei aplicatii de...

Zigo Apps – solutie WYISWYG pentru crearea rapida a unei aplicatii de mobil

image

Toți cei ce doresc să creeze rapid o aplicație de mobil pe iOS și Android pentru propria afacere pot să apeleze acum la serviciile Zigo Apps. Prin Zigo Apps se pot construi în mod interactiv aplicații de iOS și Android pentru diverse domenii cum ar fi aplicații mobile pentru restaurante, formații de muzică și concerte, pentru magazine sau crearea de evenimente speciale, pentru organizații non-profit sau pentru profesii liberale – arhitecți, psihologi, avocați etc. Tot pe Zigo Apps se pot dezvolta și broșuri digitale.

Ce este fain e faptul că folosind o interfață grafică, destul de ușor de folosit, oricine are posibilitatea să construiască rapid aplicații de mobil pentru propria firmă și le poate publica rapid în Apple Store și în Play Store.

“Zigo Apps este un start-up tanar, 100% romanesc, dedicat inovatiei si progresului technologic. Scopul nostru este sa venim in intampinarea firmelor mici si mijlocii, din Romania si de peste tot din lume, pentru a ii ajuta atat in comunicarea cu clientii, cat si in promovare afacerii lor in mediul online.” a declarat Andrei Sandu, unul dintre cei doi dezvoltatori care au creat site-ul www.zigoapps.com.

Chestii interesante pe care platforma le oferă celor ce o folosesc: card de fidelitate, discount-uri, m-commerce, integrarea rețelelor sociale, geo-localizare, liste de prețuri și cataloage de prezentare, galerii foto/video/audio etc.

image

Accesul în platformă este posibil contra unui abonament care poate fi plătit lunar (30 EUR) sau anual (240 EUR).

Detailii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep