HomeFeaturedFocusImagini faine cu catedrala din Koln obtinute cu ajutorul unui vultur

Imagini faine cu catedrala din Koln obtinute cu ajutorul unui vultur

Sony HDR-AZ1VR Action Cam - Vultur 1

Împreună cu organizația FREEDOM Sony oferă suport în demersul de reintroducere a codalbului în habitatul său natural din Franța și din Alpii Elvețieni și pentru asta s-au pornit mai multe acțiuni de atragere atenției asupra acestor păsări. Echipat cu o cameră video Sony HDR-AZ1VR Action Cam, vulturul a surprins imagini spectaculoase, dintr-o perspectivă inedită cu orașul din zona Renaniei, în centrul atenției fiind celebra catedrală filmată în modul ”bird’s eye”.

Uitați despre ce e vorba:

 

Sony colaborează cu FREEDOM ca sponsor oficial pentru a ajuta organizația în demersul său de a reintroduce Sony pune la dispoziția organizației mai multe produse Action Cam™ care îi vor ajuta pe reprezentanții FREEDOM să documenteze cu acuratețe zborurile vulturilor codalbi. FREEDOM folosește înregistrările pentru a învăța mai multe despre comportamentul acestor vulturi, astfel încât să ia deciziile corecte pentru a pregăti repopularea zonei vizate.

Sony Action Cam  livrează înregistrări video Full HD fluide datorită tehnologiei de stabilizare SteadyShot™, iar posibilitatea de a aplica toate coordonatele GPS pe înregistrare transformă aceste camere în instrumentele ideale pentru organizația FREEDOM în încercarea de a aduna datele necesare pentru scopul propus. În plus, dimensiunile reduse ale camerelor Action Cam permite cercetărorilor să le atașeze pe corpul vulturilor fără a afecta în vreun mod zborul lor.

Sony HDR-AZ1VR Action Cam - Vultur 2

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep