HomeFeaturedFocusLegend: un aer (si mai) burghez pentru iPhone 6

Legend: un aer (si mai) burghez pentru iPhone 6

Poate că ceea ce fac cei de la Goldgenie în materie de tunning exterior pentru iPhone 6 vi se pare prea simplu, fie că vorbim de ediția cu metale prețioase dedicate caprei, fie că vorbim de cea care îmbină într-o manieră exclusivistă aurul cu… carbonul, motiv pentru care vă aflați în căutarea unui smartphone Apple chiar mai rar, mai aparte, capabil să sucească gâturile și să atragă privirile celor din jur fără prea mari eforturi. Ei bine, materialul de față s-ar putea să vă intereseze, cei de la Legend par să fi găsit o posibilă soluție.

O împodobire excesivă, cu motive clasice (ceva cam florale pentru gustul meu și pentru tehnologie) de operă de artă, este soluția lor. O cusomizare care implică nu doar metale nobile (aur, platină și rhodium negru – indiferent ce-o fi ăsta), piele naturală de crocodil și chiar diamante, dar și opinia și sugestiile clientului. Rezultatul este dat de trei nivele de customizare de lux pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. De la “Classique”, cea mai de jos versiune de customizare, trecând prin “Sampo” și culminând cu high-end-ul “Momentum”. În termeni de preț, cele trei denumiri de mai sus se traduc în valori ce încep la 3100 de euro și ajung până la 13.500 de euro.

Și când mă gândesc că Apple ține pasul cu aceste prețuri cu ceasul său din aur, Apple Watch, fără să aibă nevoie de companii dedicate…

via Legend

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep