HomeFeaturedFocusDoua noi smartphone-uri sub brand Vodafone: Smart Prime 6 si Smart First...

Doua noi smartphone-uri sub brand Vodafone: Smart Prime 6 si Smart First 6

Vodafone Smart First 6Vodafone Smart Prime 6

Vodafone anunță că a introdus în oferta curentă două noi modele de smartphone-uri Android la prețuri accesibile: Smart Prime 6 si Smart First 6.

Disponibil in culoarea antracit, Smart Prime 6 4G vine echipat cu un ecran de 5 inci și rezoluție de 720p, un CPU Qualcomm Snapdragon MSM8916 la 1.3 GHz 1 GB RAM, 8GB pentru stocare, camera foto de 8 MP. Are 141.65×71.89×8.96mm și cântărește 155 g.  Smart Prime 6 poate fi achizitionat la pretul de 1 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul RED 19, pe 2 ani.

Smartphone-ul Vodafone Smart First 6 are ecran de 4 inci (480 x 800 pixeli), vine doar cu Android KitKat ,CPU Dual Core la 1.2 GHz. Are 121,6 x 64,4 x 11,8 mm, 112 grame și baterie de 1400 mAh, 512 MB RAM și 4GB pentru stocare, adică e un low end în adevăratul sens al cuvântului. Vodafone Smart First 6 poate fi achiziționat împreună cu abonamentul Smart 9, pe 2 ani , la prețul de 14 Euro (TVA inclus).

“Suntem mandri sa introducem noi modele de telefoane sub brand propriu in portofoliul nostru. Avem deja un program menit sa aduca un smartphone pentru fiecare roman, iar aceasta dubla lansare intareste aceasta directie strategica. Am imbogatit astazi portfoliul de terminale cu noile Vodafone Smart Prime 6 si Vodafone Smart First 6, care ofera cea mai buna combinatie de capabilitati – tehnologie de ultima ora, accesibilitate si valoare adaugata pentru clientii nostri. Putem vedea ca sunt din ce in ce mai multi utilizatori de smartphone de la un an la altul, iar adoptia serviciilor 4G este partea din business-ul nostru care are cea mai rapida crestere. Practic, tot ceea ce facem si toate actiunile noastre urmaresc incurajarea a cat mai multor romani de a trai din plin experienta utilizarii internetului pe telefonul mobil si de a se bucura de avantajele retelei noastre certificate, precum si de inovatiile aduse de Supernet ™4G”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Mai multe detalii găsiți pe Vodafone.ro

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep