HomeFeaturedFocusOppo a prezentat oficial modelele R7 si R7 Plus

Oppo a prezentat oficial modelele R7 si R7 Plus

Chiar dacă acestea vor fi disponibile în China chiar de mâine, vestea și mai importantă este că Oppo plănuiește și o lansare internațională pentru aceste două terminale, care se va întâmpla undeva pe la mijlocul lunii iunie. Este foarte important de văzut ce înțelege Oppo prin lansare internațională, pentru că eu tot aștept acel pas curajos din partea unui producător chinez mai de top (altul în afară de Huawei), care să atace frontal și piețele din Europa.

Până atunci haideți să ne ocupăm de Oppo R7 și R7 Plus, pentru că s-ar putea să avem foarte mult timp la dispoziție până când vom vedea gestul de curaj de mai sus. Telefoanele au câteva elemente comune din punct de vedere tehnic, începând cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 de biți, cu procesor octa-core cu patru nuclee tactate la 1,5 GHz și patru la 1,0 GHz și cu memoria RAM de 3 GB, trecând prin camera foto principală de 13 megapixeli și prin cea secundară, de 8 megapixeli și până la sistemul de operare Color OS 2.1 (bazat pe Android 4.4.4 KitKat în cazul lui R7 și pe Android 5.1 Lollipop la R7 Plus, lucru cam confuz). Diferențele încep de la ecran, acolo unde R7 propune un AMOLED fullHD de 5 inchi iar fratele său cu Plus, are încă un inchi în plus. 🙂 Ambele ecrane au margini laterale foarte subțiri și sunt protejate de sticlă 2.5D pentru un efect de ecran curbat pe laterale. Se păstrează rezoluția 1080p la ambele terminale. La capitolu stocare internă, Oppo R7 vine cu 16 GB iar R7 Plus propune 32 GB. Iar la acumulator, modelul de 5 inchi are o capacitate a bateriei de 2320 mAh, iar phablet-ul are 4100 mAh. Acesta din urmă încorporează și un senzor de amprentă digitală.

Prețurile celor două telefoane, de aproximativ 400 dolari pentru Oppo R7 și 480 dolari pentru Oppo R7 Plus, aruncă o ușoară umbră de îndoială asupra lui LG G4 Stylus. Din păcate, încă nu se vor întâlni prin Europa, lucru care ar conduce la o nivelare interesantă a prețurilor.

via Android Authority

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep