HomeFeaturedFocusSi totusi HTC nu renunta la versiunea mini. Sau renunta?

Si totusi HTC nu renunta la versiunea mini. Sau renunta?

Dar nici nu o confirmă. Am văzut împreună cum un oficial al companiei taiwaneze anula șansele de a vedea o versiune mini a lui HTC One M9, afirmând că viitorul și focusul consumatorilor sunt pe 5 inchi sau mai sus și că HTC se va plia pe aceste preferințe. Mă rog, declarația inițială a lui Jack Tong, președinte al HTC North Asia, suna cam așa:

„Overall the industry is moving towards new phones over 5 inches in size and our product roadmap is close to that of the industry.”

Ei bine, ceea ce părea să fie un punct pus gamei mini de la HTC, nu este. Cel puțin aceasta este poziția pe care o adoptă un alt oficial al companiei, care afirmă că, deși colegul său a afirmat că telefoanele de 5 inchi reprezintă viitorul, asta nu înseamnă că nu vom mai vedea și diagonale mai mici.

Este interesantă tentativa purtătorului de cuvânt al HTC, Jeff Gordon, de a clarifica puțin lucrurile, care nu prea cred că a avut rezultatele dorite:

“Tong did not say HTC is not planning any more mini versions of its phones. To be clear, I’m not confirming HTC is coming out with an HTC One M9 mini, only that Jack Tong didn’t say what some press are attributing to him.”

Așa cum am spus-o și ieri, deciziile HTC și în general ale tuturor producătorilor de smartphone sunt luate din considerente economice. Iar în cazul gamei mini de la HTC (One mini 2), cifrele de vânzări, care au fost sub așteptări, s-ar putea dovedi un motiv suficient pentru viitorul mini.

Însă probabil că au vrut să lase o portiță deschisă, să nu pună cruce acestei game la modul oficial.

via Phone Scoop

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep