HomeFeaturedFocusSharp introduce ecranul fara trei margini

Sharp introduce ecranul fara trei margini

OK, este o exagerare voită, însă nu am știut cum să o formulez cât mai scurt, ca să încapă într-un titlu. Am putea să îl numim display edge-to-edge-to-top, dar s-ar putea să se supere patrioții că prea vorbim engleză. Așa că acum, că am depășit limitarea titlului, pot să detaliez. Modelul proaspăt lansat de către cei de la Sharp, Aquos Crystal 2, duce ceva mai departe bătălia marginilor (laterale) subțiri pe care au pornit-o vitejii chinezi de la Oppo, Vivo, Meizu și care mai era pe acolo și propune aceeași margine fină, insesizabilă și în partea de sus a display-ului. Și trebuie să admit că arată destul de interesant terminalul în cauză. Aspect moștenit cumva de la generația anterioară de terminale din serie.

Ca o consecință directă, camera foto frontală rămâne în partea de jos a telefonului, lucru care cred că reprezintă o premieră în lumea smartphone, aducă de seria Crystal. Aquos Crystal 2, urmașul evident al lui Sharp Aquos Crystal, nu impresionează și la nivel tehnic așa cum o face prin aspectul său. Un ecran S-PureLED de 5,2 inchi și 720p rezoluție, un procesor quad-core de 1,2 GHz (chipset Snapdragon 400), o memorie RAM de 2 GB și stocare de 16 GB (dublate față de generația anterioară), o cameră foto principală de 8 megapixeli și una frontală de 2,1 megapixeli, un acumulator de 2030 mAh, rezistență la apă (dar nu și la scufundare), senzori pe marginile laterale și câteva funcții specifice pieței din Japonia, acolo unde se va lansa telefonul.

Configurația nu arată rău deloc, telefonul este spectaculos ca și aspect, însă vor conta foarte mult prețurile, care deocamdată nu au răzbătut înspre public. Mai mult, va conta foarte mult pentru succesul terminalului strategia comercială pe care o va adopta Sharp pentru acest terminal. Poate că atacarea piețelor din Europa nu ar fi o idee rea.

via Android Community

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep