HomeFeaturedFocusCortana se extinde: acum da informatii si despre zboruri

Cortana se extinde: acum da informatii si despre zboruri

Image-3-360x600

Cortana a mai marcat încă un punct important: acum poate să ofere informații și sfaturi legate de orarul zborurilor avioanelor pe rutele comerciale. Utilizatorii de Windows Phone (și în curând și cei de iOS) pot să se bazeze pe Cortana pentru a avea călătorii (cu avionul) mai plăcute. Cortana prinde din urmă Google Now (pe care mă bazam exclusiv până acum) și aduce pe smartphone date relevante despre zboruri: când ajunge, unde, dacă are întârziere și cât ne va lua să ajungem până la aeroport să prindem cursa respectivă.

Va funcționa la fel ca Google Now, folosindu-se pentru aducerea de informații de datele pe care le preia din Calendar sau din email-ul de confirmare a biletului de avion sosit în Inbox.

O funcție pe care am văzut-o și pe Google Now este cea prin care ți se oferă date despre cursul valutar încă înainte de a începe călătoria.

image-11-468x1024-274x600new-image-2-279x600

Cu o variantă mai puțin complexă a funcțiilor de monitorizare a zborurilor pe Cortana m-am jucat prin februarie – atunci era încă departe de utilitatea dată de Google Now. Sunt foarte curios cum funcționează acum – așa că aștept următorul zbor să vă pot spune ce și cum.

via betanews

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep