HomeFeaturedFocusMeizu MX5 Pro face cateva promisiuni interesante

Meizu MX5 Pro face cateva promisiuni interesante

Chiar dacă vorbim despre informații neoficiale, știm deja că morișca zvonurilor funcționează foarte bine în zona Chinei. Până la urmă, nu e un secret, mecanismele sale sunt unse chiar de producătorii care fac subiectul speculaților, că tot marketing se cheamă. Așa că putem să punem ceva bază pe informațiile care tocmai au ieșit la iveală despre Meizu MX5 Pro, un phablet care se spune că îl va însoți pe fratele său mai mic, Meizu MX5, în momentul în care acesta va vedea lumina zilei. Zorii comerciali, ca să fiu puțin poet!

Un ecran de 6 inchi și rezoluție QHD (2560 x 1536 pixeli, rație 15:9) deschide balul, iar în spatele său se ascunde frumos chipset-ul Exynos 7420, același care îl motorizează și pe Samsung Galaxy S6. Eu zic că este o recunoaștere evidentă a faptului că Samsung a reușit să producă un chipset de calitate și că MediaTek și Qualcomm au un nou concurent. De fapt, nu e chiar așa de nou!

Adăugați la specificațiile lui Meizu MX5 Pro o memorie RAM de 4 GB și o cameră foto principală de 20,7 megapixeli și, chiar dacă lista nu este completă, avem deja imaginea unui flagship. Rămâne doar ca aceste caracteristici tehnice să se adeverească la momentul anunțului oficial. Și, foarte important, ar fi de dorit ca Meizu să capete ceva mai mult curaj în expansiunea comercială pe care o tot așteptăm. E păcat de astfel de telefoane să rămână doar în Asia.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep