HomeFeaturedFocusUn nou strain exotic la orizont: Oukitel U9

Un nou strain exotic la orizont: Oukitel U9

În același timp, un străin și pentru mine, recunosc sincer. Și asta pentru că, de cele mai multe ori, Oukitel (sunt curios cum se pronunță în chineză) a produs dispozitive pentru alții, care au văzut lumina zilei din punct de vedere comercial purtând alte brand-uri pe ele. Însă cu modelul U9, chinezii s-au decis să încerce să scoată la lumină propriul brand și sincer cred că au șanse mari să reușească să facă din el un nume ceva mai cunoscut, dacă merg pe rețeta deschisă cu acest terminal, care propune un raport preț/specificații extrem de interesant. O să încerc să argumentez chestia asta, pentru a vedea dacă și voi considerați la fel.

Un ecran full HD (1080p) de 5,5 inchi, protejat cu sticlă de tip 2.5D, un chipset MediaTek MT6753 pe arhitectură de 64 de biți cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, o camră foto principală Sony, cu senzor de 16 megapixeli și un Android 5.1 sună extrem de bine, mai ales în combinație cu un preț de 200 de dolari. Iar dacă băgăm în această ecuație și un suport pentru LTE la standarde internaționale, ca posibil argument pentru o disponibilitate globală a terminalului, interesul ar trebui să ne fie captat.

Pe de altă parte, aspectul destul de puternic inspirat din cel al lui iPhone 6, s-ar putea să fie o piedică serioasă pentru fanii Android. Rămâne să așteptăm până luna viitoare, atunci când telefonul va deveni disponibil și când probabil vor sosi și restul specificațiilor tehnice. Însă cu siguranță un lucru este sigur: de acum numele de Oukitel va rezona de acum cu această impresie, de producător capabil să facă treabă.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep