HomeFeaturedFocusVioleta Luca este noul Head of Business Strategy al Microsoft Romania

Violeta Luca este noul Head of Business Strategy al Microsoft Romania

microsoft-logo-romania

Microsoft are un nou nume in funcția de Head of Business Strategy:  Violetei Luca. În ultimele 18 luni, Violeta a ocupat poziția de Director Executiv al eMAG, unde a condus departamentele de product management, vânzări B2B, Online, Customer Support și After Sales.

Rolul de Head of Business Strategy al Microsoft România este proaspăt creat pentru a-i permite dnei Luca să conducă și să coordoneze strategia locală de transformare a companiei.

violeta lucaKostas Loukas, General Manager, Microsoft România: “Viziunea Microsoft Romania este de a fi lider în tehnologie și partener de încredere pentru viitorul României, oferind soluții de mobilitate și cloud pentru fiecare cetățean și organizație. Oamenii reprezintă o prioritate strategică pentru Microsoft și investim pe termen lung în identificarea și dezvoltarea talentelor la nivel global. România este o țară cu o cultură de business puternică și cu profesioniști valoroși și suntem onorați să primim în echipa noastră români pasionați de tehnologie, motivați să ni se alăture în demersul nostru transformațional. Suntem încântați de venirea Violetei, un profesionist foarte valoros și respectat în industria IT din România și nu numai. Aștept cu interes integrarea Violetei în echipa de management din România, cât și în echipa regională extinsa din Centrul și Estul Europei.”

Violeta Luca, Head of Business Strategy, Microsoft România: “Pentru mine, faptul că mă alătur echipei Microsoft – una dintre cele mai importante forțe la nivel global în tehnologie și în același timp o organizație cu adevărat inovatoare – într-o poziție creată special în România, e și o onoare, și o mare responsabilitate. Rolul meu în echipa Microsoft România valorifică excelent experiența mea de management și îmi dă posibilitatea să pun în valoare capacitatea acestei companii de a crea valoare pentru toți partenerii săi.”

În ultima vreme s-au întâmplat multe schimbări în Microsoft atât la nivel global cât și în filiala locală – cele de la nivel mondial par să dea roade și compania din Redmond redevine interesantă. Sper ca și schimbările locale să determine aceiași direcție.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep