HomeFeaturedFocusSmartphone BlackBerry cu Android?

Smartphone BlackBerry cu Android?

Este vineri, este final de săptămână și în lumea dispozitivelor inteligente este deja o perioadă de acalmie. Cel puțin la nivel de informații oficiale, pentru că în ceea ce privește morișca zvonurilor, aceasta este activă non-stop, ca o fabrică în trei schimburi. Poate-poate se oprește puțin în perioada sărbătorilor importante, dar nici asta nu este sigur. Așa că astăzi, după ce am făcut revista presei de dimineața, pot să vă spun că vom discuta despre zvonuri, unele dintre ele destul de interesante. Și primul dintre ele, care mi-a captat atenția, este cel legat de un smartphone Android produs de… BlackBerry!

Să știți că mie îmi place tot mai mult de BlackBerry, de felul în care rezistă în piață. Un telefon care folosește un sistem de operare concurent are menirea de a arăta că noua versiune a plaformei Enterprise Mobility Management (EMM), care se pare că se va redenumi în BES12, este compatibilă și poate securiza și dispozitive care rulează sisteme de operare concurente. Este practic un proiect de imagine, care să arate că focusul companiei se mută înspre serviciile software, așa cum s-a dat de înțeles cu ceva vreme în urmă. Tot la nivel de zvonuri, se pare că dispozitivul care ar putea să ruleze Android este chiar slider-ul misterios care a tot apărut pe la evenimente.

Asta chiar ar fi o dublă lovitură de imagine pentru BlackBerry. Eu sper să le iasă canadienilor, este păcat de ceea ce au reprezentat în lumea telefoanelor.

Pe de altă parte, sunt curios ce părere ar avea Microsoft, despre care se spunea că ar putea prelua BlackBerry, despre un nou smartphone cu Android în portofoliu. Au avut unul și când au preluat Nokia și știm cu toții ce s-a întâmplat.

via Recode

2 COMENTARII

  1. Android cu slider? Se impusca singuri in picior asa. Daca ar scoate un astfel de telefon ar arata ca nu au inteles nimic din lumea smartphone-urilor. Eu cred ca Blackberry nu va scoate vreodata un Android.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep