HomeEvenimenteTargul Virtual Hipo.ro, joburi la cateva click-uri distanta

Targul Virtual Hipo.ro, joburi la cateva click-uri distanta

Toți cei care se află în căutarea unui job în această vară și au experiență foarte puțină, între 0-3 ani, sau sunt dornici să găsească un program de internship plătit, care să le deschidă ochii înspre o viitoare carieră, vor fi foarte încântați să afle că peste 600 de joburi în orașe ca București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca sau Brașov sunt disponibile în cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi, o manifestare viruală care are loc în perioada 15 iunie – 17 august 2015.

Este o perioadă ideală pentru candidații lipsiți de experiență, așa că îndemnul meu pentru aceștia este să nu mai ezite.

In urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions in randul companiilor, a reiesit ca 74% dintre angajatori deschid programe si joburi dedicate juniorilor (studentilor, masteranzilor, proaspat absolventilor) in perioda aprilie-septembrie. Acest lucru iti mareste semnificativ sansele de a obtine pozitia dorita. Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi aduna la un singur loc cele mai atractive joburi si programe de internship deschise de companii dispuse sa investeasca in tineri cu potential. Lipsa experientei anterioare nu mai este un impediment deoarece majoritatea companiilor ofera si programe de training si dezvoltare profesionala la locul de munca.

Peste 36 de companii multinaționale caută juniori cu 0-3 ani experiență, studenți sau proaspăt absolvenți. Dintre acestea amintim: Asseco South Eastern Europe Romania, Atexis, Axience, dcs plus, E-Securities, H Grup IT Expert, IBM Global Delivery Center Eastern Europe, KPMG Romania, Libra Internet Bank, Microsoft, Misys Banking Systems, ProCredit Bank, REWE Romania – Penny Market / XXL Mega Discount, Schneider Electric, UPC Romania, ZENTIVA, Amoma, Besedo, Bosch Service Solutions, Brainspotting, British American Shared Services Europe, Camline, Catalyst Recruitment, Deloitte Romania, Gebrüder Weiss, Holcim, ICAP GROUP, ING Bank, Intersnack Romania, Macromex, McDonald`s Romania, PIRAEUS BANK, TEHNOPLUS MEDICAL, UniCredit Tiriac Bank, Vision Recruitment Management, Viva Credit, WEBHELP Romania.

adtv 2015

Cele 600 de joburi oferite se adresează candidaților din întreaga țară ce au între 0 și 3 ani experiență și sunt în domenii precum: Financiar – Bancar, IT&C, Servicii&BPO, FMCG, Construcții, Logistică, Consultanță, Turism, Farmaceutice, Retail sau Inginerie. De asemenea, programele de internship și trainee acoperă domenii diverse, sunt remunerate și oferă posibilitatea unei cariere pe termen lung alaturi de echipele companiilor.

Joburile oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant până pe 17 august 2015 și sunt accesibile pe site-ul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep